Tarot kontakt

tarot kontakt

Tarot ima dugu povijest postojanja. Opstao je tijekom vremena i posljednjih desetljeća doživio je veliku ekspanziju. Svak nam karta kroz svoje simbolične slike može rasvijetliti puno toga vezanog za naš život, prilike i šanse. Tarot kontakt otvara vrata saznanjima iz svijeta mistike i tajni, svemu onom što se događa oko nas, a mi ne možemo vidjeti u fizičkom svijetu.

  • Tarot kontakt nam pruža mogućnost da saznamo na koji način možemo doći do potpune ravnoteže života.

Sudbina svakog čoveka u tarotu oslikana je arhetipovima koji prikazuju unutrašnje promijene, događaje i situacije koje će utjecati da dođemo do transformacije.

Tarot kontakt nam pruža mogućnost da saznamo tko smo

U tom smislu, opcija tarot kontakt nam pruža mogućnost da saznamo tko smo zaista mi sami, koja je bit našeg života i kakve su nam smjernice. Velika i mala Arkana opisuju sva ona stanja kroz koja prolazimo, dobra i loša iskustva, omogućavaju nam da saznamo kako funkcionira svijet oko nas, sistem Ying-Yang iz naše individualne projekcije.

Opcija tarot kontakt nam pruža mogućnost da saznamo kompatibilnost između dve osobe, postizanje ravnoteže i ljubavnog sklada. Drevni simboli na kartama u segmentu ljubavi odražavaju prolaze važnih emotivnih  ciklusa, negativna ili pozitivna iskustva, bolne karmičke uzroke prevare ili izdaje  i svih onih faza zajedničkog romantičnog partnerstva.

Kroz opciju tarot kontakt pruža nam se mogućnost da saznamo kakve su nam opcije kada je karijera u pitanju i što trebamo napraviti da dođe do ravnoteže. Tarot nam pokazuje kakve skrivene energije –vibracije nam onemogućavaju financijsko blagostanje.

U području zdravlja na opciji tarot kontakt možemo dobiti smjernice vezane za zdravlje, odgovore na pitanja postoje li karmički uzroci bolesti, ili je naša vitalna energija ugrožena od negativnih energija.

Tarot slike su simboli sudbine kroz koje dolazimo do važnih saznanja koja naš život mogu učiniti kvalitetnijim i boljim. Smatra se da su ovi drevni simboli “odrazi” ciklusa, životnog puta, etapa i faza, a svaki od njih ima svoj specifični i duboki smisao. Svaka karta nam objašnjava sve ono što ćemo proći, način na koji ćemo steći integritet i prevazići i najveće prepreke.

Kroz opciju tarot kontakt saznati ćemo što će biti glavna obiljeležja budućnosti, al i što je doprinijelo teškim preprekama. Ukoliko želim saznati kako da donesemo ispravne odluke, lakše prođemo kroz teška životna razdoblja, otkrijemo razdoblje ljubavne sreće ili idealnog perioda na individualnom planu, odgovore možemo pronaći u tarot kartama i opciji tarot kontakt.

Tarot kontakt