Tarot broj

Tarot broj

Tarot se kao drevni sistem proricanja bazira na kombinaciji astrologije, numerologije i kabale koja ima moć pomoći nam u brojnim životnim područjima -poslovnom, zdravstvenom ili ljubavnom. Poruke koje nam donosi tarot ukazuju  na sve ono što će nam se u životu događati, osnažiti nas, donijeti duhovni napredak, uzrokovati nam ograničenje ili pak onemogućiti pozitivne promijene. Svaka od 78 karata odraz je uiverzalnih arhetipova kroz koje otkrivamo dublje aspekte naše ličnosti, naših misli, želja i osjećaja, podsvijesti, strahova i suptilnih energetskih vibracija koje čine naš život.

Na opciji tarot broj nam kroz drevni simbolički sistem tarota stručni konzultanti pružaju mogućnost pronalaska smijernica u svakodnevnom životu, da jasnije sagledamo svoju budućnost i dobijemo cijelovitiju sliku svih onih nejasnih događaja i situacija u svom životu. Postoji neograničen broj tehnika i specifičnih metoda na opciji tarot broj, a svaka je od njih dizajnirana tako da razumijeeo zašto se baš moramo suočiti sa teškim situacijama, zašto se sa partnerom nalazimo na važnom raskršću, te koliko ćemo biti spremni donijeti ključne odluke u najvažnijim razdobljima života.

Svaki tarot broj nudi vam odgovore

Svaka opcija tarot broj nudi odgovore koje možemo implementirati na putu vlastitog razvoja. Iako je svaka od 78 karata tajna drevnih učenja Kabale, egipatskih svećenika i hebrejske mudrosti, one nam na živopisan način govore o zdravlju, uspjehu, bogatstvu i blagostanju, ali također opisuju sa kakvom smo energijom okruženi.

Stručni savjetnici na opciji tarot broj nude konzultacije za odgovore na pitanja poput:

  • identiciranja uzroka ograničenja i neuspjeha
  • riješavanja poslovnih problema
  • najboljeg načina za otkloniti postojeću depresiju, strah i stres
  • identificiranje načina za materijalno i financijsko poboljšanje;
  • savijete za odabir odgovarajućeg talismana na osnovu datua rođenja;
  • način oporavka nakon susreta sa negativnom energijom;
  • pronalaženje idealnog razdoblja za poslovno ulaganje ;
  • otkrivanje opasnih sudbinskih situacija;
  • način da se pronađu najbolje riješenje u određenim kompliciranim situacijama sa partnerom.

Tarot broj pruža i priliku svakoj osobi da shvati načine individulanog razvoja, faze koje će tom prilikom proći, poteškoće ali i sve one opasnosti koje mogu biti teški udari sudbine.

Kroz odgovoran i ozbiljan pristup tarot savijetnika na opciji tarot broj dobivamo priliku saznati neke važne odgovore koji će nas odvesti u pravom smijeru, ojačati i biti nam uspješna pomoć onda kada izgubimo motivaciju i svoj životni cilj.

Tarot broj