Tarot 064

Tarot 064
Tarot nam kao univerzalni spiritualni alat otkriva što nam to donosi vrijeme ispred nas, dajući nam smijernice kako se postaviti u određenim situacijama. Opcija tarot 064 nam daje detaljnu interpretaciju kroz koju ćemo razumijeti mnoga područja svog života i događaje koji su neraskidivo povezani. I pored suvremene tehnologije i općeg napretka znanosti, tarot 064 u praksi zajedno sa ostalim prediktivnim sistemima nailazi na svoje jedinstveno mijesto. Cilj tarot 064 je da nas kroz iskustvo eminentnih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom uputi ka istinskom sagledavanju života, i pruži nam detaljne odgovore na pitanja iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Da bismo razumijeli interpretaciju i izvukli potrebne zaključke, prvo treba postaviti pitanje iz područja koje nas najviše zanima. U praksi se pokazalo da su to najčešće pitanja o prošlosti, sadašnjosti, budućnosti ili da je riječ o analizi od dijetinjstva, zrelog doba, pa do starosti. Svaki čovjek prođe tri faze u životu – djetinjstvo mladost i starost. Svaka faza-svaka dob života ima svoju suštinu događanja za samu osobu.
Kako čovjekov život ima 3 faze, tako i tarot karte možemo podeliti u 3 konstruktivne cijeline od kojih će svaka predstavljati jednu dob života. Svaka karta ima svoju simboliku i jedinstveno značenje. Ovisno želimo li kratku ili detaljnu analizu na opciji tarot 064, možemo dobiti odgovore i smjernice koje će nam razjasniti sve ono što je bilo, što je sada aktualno ili što nam tek dolazi.

Tarot savijetnici na opciji tarot 064 nam mogu pružiti detaljne odgovore na mnoga pitanja vezana za različite životne situacije. U tom kontekstu, svaka će karta otkriti različite događaje, stanje duše, osjećaje ili aspekte koji su trenutno aktualni. Svaka je karta odraz onih aktualnih zbivanja oko nas i ukazuje nam na iskustva ili specifična obilježja situacije. Svaki tarot majstor na opciji tarot 064 može prenijeti detaljnu interpretaciju karata i simbola – kao specifičnih manifestacija situacija u našem životu.

Kratka simbolika karata na opciji Tarot 064

Luda – dolazak velikih promijena u budućnosti koje će nam pomoći učiniti život boljim i kvalitetnijim. Nekada ova karta ukazuje na nepromišljenu osobu sklonu porocima.

Mag – pokazuje posvećivanje učenju i tehnikama iscjeljivanja kako bi to znanje mogli primijeniti u novim poslovnim prilikama. U obrnutom položaju ova karta može ukazivati na to da je osoba sklona negativnim ritualima.

Visoka svećenica – rast u duhovnom smislu koji će pomoći da sagledamo vlastiti život iz jednog sasvim novog ugla. Također, ova tarot karta ukazuje na potencijal osobe ka medicini.

Kratka simbolika karata na opciji Tarot 064

Carica- mogućnost napredovanja posebno kod ženskih osoba. Ukazuje na naglašenu kreativnost koja može biti pretočena na praktični rad.

Car – prisustvo muške energije ili neophodna podrška  muškarca kako bi došli do određenog cilja.

Visoki svećenik – tradicionalni i duhovni pristup životu na koji ćemo se naviknuti.Također, moguć je ulazak u brak sa osobom ovakvih načela.

Ljubavnici – vrijeme kada će biti donešene važne odluke za partnerstvo. Također, moguća je nesigurnost u nama samima koja može dovesti do nezadovoljstva ukoliko ne napravimo pravu odluku.

Bojna kola – brze i neminovne promijene koje nam stižu u život. Ona predočavaju da je potrebno uložiti veći trud i rad u sferi duhovnog kako bi se postigla veća ravnoteža, ali i mentalni sklad.

Kratka simbolika karata na opciji Tarot 064

Pravda – odgovornost za svoja djela. Ravnoteža Neba i Zemlje u nama samima ima ključni značaj.

Pustinjak – radoblje kad moramo raditi na svom unutarnjem Ja, da pronađemo najbolja riješenja i puteve.

Kolo sreće – život donosi pozitivne promejne samo ukoliko radimo ispravno i živimo u skladu sa zakonima prirode.

Snaga – više računa treba povesti o svom zdravlju i snazi. Ravnoteža mora postojati između fizičkog i duhovnog u nama samima.

Obješen čovjek – svaki čovjek ima teške periode tijekom svog života, ali mora naći snagu da savlada poteškoće. Ova tarot karta nekada ukazuje na postojanje magije i negativnih utjecaja od strane drugih ljudi.

Smrt – svi prolazimo određene transformacije kroz život, neke od njih mogu biti veoma teške i bolne, ali neophodne za dalji razvoj.

Kratka simbolika karata na opciji Tarot 064

Umjerenost – moramo pronaći uravnoteženost i sklad u svom životu kako bismo izbjegli otežavajuće situacije.

Vrag – u životu postoje određena iskušenja, a samo kroz znanje i mudrost ih možemo prevazići uspješno.

Kula – svaka situacija koja se dogodi iznenada samo je odraz prethodnih grešaka koje smo počinili u ovom životu. Ovo je karta velikog upozorenja za samu osobu i njen život .

Zvijezda – naše želje će biti ispunjene. Vrlo često nam daje poruku da moramo ojačati svoju mentalnu stranu ličnosti.

Mjesec – važni događaji u noćnim satima. Ovisno o položaju može se odnositi na intuiciju, snove ili sudbinske znakove.

Kratka simbolika karata na opciji Tarot 064

Sunce – životno razdoblje u kom se nalazimo donjeti će nam ispunjenje mnogih želja.

Sud – period velikih odluka je ispred nas. Za pitanja prošlosti ovisno o položaju otkriva mnoge utjecaje drugih na naš život.

Svijet – odnosi se na neophodnost promjene perspektive. Iako ima pozitivnu simboliku, često u sebi zna nositi skrivene opasnosti od drugih ljudi na putovanju ili moguće neuspjehe.

Tarot 064