Tarot 060

Tarot 060
Tarot je odraz univerzalnog zakona starog nekoliko tisuća godina koji opstaje u vremenu. Svaka od 78 karata iz velike i male Arkane predstavlja simbole koji opisuju različite sfere života, govore o događajima, osobama, emocionalnim karakteristikama, kreativnom razvoju, zdravlju, skrivenim kvalitetima, neobičnim događajima iz područja duhovnog svijeta ili negativnim aspektima pojedinih životnih razdoblja.

Tarot nam kao način samospoznaje vlastitog bića u praktičnom smislu može dati nevjerojatne smjernice i na taj način omogućiti da nađemo dublji smisao života. Na osnovi same činjenice da su simboli na tarot kartama arhetipovi – ovaj se sistem smatra dostupnim svakom tko drži do srži-suštine, i utvrđuje ono najvažnije za sudbinu svakog pojedinca.

Tarot je drevna veština koja nam može pomoći da dođemo do odgovora na određena pitanja. Tarot 060 vam omogućava da svojim pozivom stupite u kontakt sa stručnim tarot konzultantom i dobijete detaljnu analizu i interpretaciju mnogih pitanja ili nedoumica.

-Tarot 060 vam može pomoći da riješite probleme, pitanja i dileme iz mnogih segmenata života:

-Ljubavni segment –ljubavna kompatibilnost, mogućnosti vjernosti, veza u vremenu

-Zdravlje, karmičke i genetske predispozicije, savijeti

-Posao i financije, kako doći do bolje poslovne situacije i profesionalnog napretka

-Otkrivanje magije uroka i negativnih utjecaja

-Pravi prijatelji ili skriveni neprijatelji

-Mogućnost za dobitak na nagradnim igrama

Tarot 060 nam otvara vrata tajni, daje priliku da spoznamo svlastite potencijale, ali i sve ono što nam sudbina omogućava kroz neočekivane prilike.

Tarot 060 i stručni konzultanti nam omogućavaju da saznamo sve ono važno za naš kvalitetniji i lijepši život. Ukoliko u vremenu imamo veliku stagnaciju, ukoliko nemamo posao, nedostaje nam financijska stabilnost, suočavamo se sa stalnim konfliktima u ljubavi, tada tarot nam karte sasvim jasno opisuju situaciju, a konsultacijom savjetnika na opciji tarot 060 stižemo do preciznog indentificiranja uzroka kao i nastanka problema.

Opcija tarot 060 nam može pomoći u riješavanju ključnih pitanja iz različitih područja života. U praksi, svaki tarot tumač zaprsvi predočava put samootkrivenja i razvoja, kroz arhetipske slike koje su ključ u dublji uvid života.

Tarot 060